Thursday, November 12, 2009

Boss-less............again!!!

Hai alzzz...

Today I got a bird telling me the good news & the bad news

The good news is.....My boss get promoted

The bad news is.......She's out of this court.

Mix feelings sekarang ni. I like her actually. Kami kat sini panggil dia..”ratu cantik” or “model of MP”.Well....obviously, she's pretty lah. Bergaya tahap meletuupp punya. The Interpreter & PA pun tak macam tu. Wakakakkakakaa.

Happy tu happy jugaklah sebab dia tu kadang-kadang angin putting beliung. Haa..haa..Biasalah, perempuan. Tapi memang happy for her sebab dia get promoted.

One thing paling odd pasal boss-boss aku yang keluar dari court ni, semuanya berlaku pada 13 haribulan, hari Jumaat. Orang putih panggil Friday the 13th. Bukan aku percaya pun pasal tu, tapi kelakar kan.....dua-dua kejadian berlaku pada tarikh yang sama. Cuma boss pertama aku je yang aku lupa bila dia transferred out.Yang aku ingat, dia bagi aku sejadah dari mekah. Tuan Fred pulak bagi aku bunga satu vase...emmmmm....tapi dah nak meninggal pun dah bunga tu.Haa..haaa..haaaa...

So, from 1 Dec 2009..I'll be officially boss-less........Again!!! So..........................Emmm...tak tahu la nak cakap apa dah. Pasrah je la aku....

2 comments:

lina said...

fuhh...boss takdak...best gilerr...kalo kat putrajaya tuh, leh shopping kat Alamanda...hehhe!!...all the best with ur new boss...jgn boss tu bossy udah lah yer...

Kikey said...

tak per, kat sini bleh pi sogo!!!..haa..haa..kalau sogo sales, kami la yang paling teruja pi menyemak kat situ..haa.a.haaaa