Sunday, November 15, 2009

Muzik-Muzik Separuh Akhir

Hai Allzzzz...

Tahun kedua aku ke separuh akhir muzik-muzik. Tahun lepas untuk Ada Untukmu dan tahun ni untuk Seadanya Aku.

**Aku pergi ngan beckham naik tren dari masjid jamek. Janji ngan Fit & Edna kat NSTP, opis Edna. Boleh tu aku ngan Beck jalan kaki dari station bangsar ke NSTP. Sambil jalan...sambil sembang. Nasib baik hujan dah berhenti.Heee..heeee..

** Sampai kat NSTP, call Edna & kami duduk di cafe sementara menunggu Edna salin baju & Fit sampai.Terima kasih banyak-banyak kat Fit sebab sudi tumpangkan kami ke Shah Alam....Terima kasih!!!!!!

** Sampai kat sana, kami pergi jumpa zaly dulu untuk ambil tiket sebab kebetulannya aku yang in charge tiket.Lepas tu kami pergi cari makan walaupun hanya Edna & Fit saja yang makan.Aku hanya minum teh O & Beck, errr..aku lupa dia minum apa.Haa..haaaa...

**Kami masuk ke dalam Sri Pentas jam 9 lebih..masa tu dah separuh penuh,terpaksa la duduk dibelakang. Belakang pun...............belakang la.

** Nubhan perform no 2...Walaupun tangan dah macam parkinson, tapi suara maintain sedap woooo. Haa..haaaa....Just, proud of him.!!!

** Lepas habis tu, kami lepak-lepak sekejap, aku jumpa dengan geng-geng AFCM yang datang untuk Adam. Sembang-sembang sket...lama tak jumpa derang.

** Lepas tu kami off ke section 9, pergi melantak roti canai. Huhuhuhuhu..dah nak pagi, tak selera nak makan, Lagipun tekak kembang sebab milo ais terlampau manis.

** Dalam kol 2 pagi, kami bersurai....Terima kasih lagi sekali kat Fit sebab sudi hantar aku balik sampai depan pintu pagar. Walaupun sebelum tu Beck dok shower ngan cerita hantu.Huhuhuhuhuhu.

** sampai rumah, aku bukak FB....ada dah yang online. Adehhh..derang ni tadak keje lain la, FB...FB...FB....wakakakakaaa. Samalah kan ngan aku ni!!!!

Thanks kepada semua NUBIES yang sudi turun padang malam tu. Teriakan korang memang semangat giler walaupun bilangannya kecik je. Banner tu yang tak tahan...besar giler sampai kena lipat.haa.haaaaaa..

Congratulations & Good Luck Nubhan!!!!..May Luck be with you!!!!

2 comments:

lina said...

bagus...bagusss...orang kuat kena sentiasa berdiri dibelakangnyer...skema ayat aku nieh!!..hehehehe!!!...tapi kalo den ado larr maso tueh, den dok dopan sekali pegang banner..."Nubh...Seadanya aku dan kamu..." hahhaha!!!..judge tgk...gerenti trus poie final...hahhahahha!!!!!

Kikey said...

berdiri dibelakang saja lina, tak boleh berdiri didepan...sebab berdiri dibelakang orang tak nampak....haa..haahaaa..katik kekdahnye!!!

Kannnnnn.....Insya-Allah kalau masuk AJL, den nak dok depan pentas sambil jerit.."abanggggg aaaannnnnnn!!!!!" hakhakhakhakhakahakkkkkk!!!!!!

Gilo apo?????.....wakakaka