Monday, November 24, 2008

Jom Heboh - Stadium Batu Kawan - Penang

2 days event & 2 nights at pearl view hotel. It's a little too long to tell the full stories. So, I'll let these pixs do the talking.....


We drove from KL along with Hot FM crew, Nubhan, Vern & Nikki. Well....too fast too furious pun tak laju macam van Hot FM tu.Penat kami mengejarnya. But what I love the most about these peoples I've been riding with. They are CRAZY...!!!!
This is our driver. Not so crazy, but still can be classified as one

Look at them...Fooling with fries...Haa..haa..haaa....
And this too. Taring apa tu Edna??
Day one : Booth hot FM. Disebabkan jalan jam, susah nak dapat parking & jarak yang jauh antara parking dengan booth. Kami terlepas Nubhan's first song. But, It's ok...still can catch up with him.

Then Nubhan move to gua.com's booth. Kejadian kejar mengejar berlaku antara Nubhan dan kami berlima.Seboleh-boleh dia nak jugak kenakan salah sorang. Akhirnya YB yang terpaksa naik tiup belon.

Booth Harian Metro. Another round of "ada untukmu".

And this sweet Nikki was there too. Tak sempat nak ucap terima kasih & bye to Nikki on Sunday.Sebab lewat sampai ke tapak karnival. Tapi Nikki memang sweet la....you go girl!!
We can see PG everywhere in penang. Haa..haaa...This is one of the car yang konvoi pergi Pulau. But I can't tell who's behind the wheel...Wakakakaka...


Day 2 : Booth Hot FM. Look at our shirt!!!....haa..haaaa....Cute giler kan... Semuanya saiz M. We drew attention around the karnival sebab pakai baju sama. haa..haaaa....dah memang PG kan. Suka semua perhatian ni.

This is Nubhan....singging Ketahuan & ada untukmu. Dah 4 round nyanyi lagu ni dari semalam.

Booth Gua.com. Kali ni adegan kejar mengejar berlaku lagi. Nasib baiklah dua hari je jom heboh. Kalau seminggu, bertambah kurus semuanya sebab asik nak berkejaran. Kali ni nasib aku tak baik. Terpaksa jugalah tebalkan muka naik stage. Ko memang nak kena Nubhan!!!!! ....and Vern......You too!!!!..haa..haaa.haaaaaa...

Sound check. Sometimes this guy can be so playfull. Sebelum nyanyi, sempat juga dia buat pose dengan kaki atas speaker.

YB, Edna, Muzi, Nubhan, Fit, Aku & Vern....showing off our shoes..Haa..haaa...These peoples are full of FUN....
Backstage with baby yang drive Stacy all the way from KL.
I laugh....Haa..haaa...Cute!!!

After singging. He keep digging for the pisang goreng crunch and keep makan even when I try to take a pix of him for my friend. But one thing for sure, I loovvveeee his jacket. I truly am. He looks sooo GORGEOUS!!. Yelah....minus that hair lah kan. Haa..haaaaa...Tapi gasaklah nak rambut macam mana pun dik, janji nyanyi meletopsss!!!
Look at the boy, he's having fun taking picture. And look at the man behind him...having fun sleeping...Haa..haaa..haaa...
After all the hu ha around the island & around the jom heboh....this is the only pix I took with Nubhan. Look at his face. He's doing it on purpose. Drakula!!!
These kids having so much fun digging for that crunch. Sampai cari piring.Haa..haaa....Kesian pisang goreng tu. tak ada yang nak melayan.Tepung je habis kena makan.
Fireworks after the show. I gave it to Nubhan for his good performance...CAYALAH!!!!
That's all for Penang trip. Kami balik ke KL jam 2.25 pagi. Arrived here at around 5 something. close to 6am. I'm home at 7.30am....clean myself & go back to sleep for few hours. Mengantuk!!!

2 comments:

ladyM said...

kikey, wah! seronok ye u all...baju tu u all beli sekali ke...mmg girls in black lah aritu ye...x nampaklah ape tulisan kat dpn t-shirt tu...nice pictures

Kikey said...

Haaaaiiii kak lady!!!

Baju tu tulis Reef...Haruslah black kan, singer pun pakai black kekdahnya..wakakakkaka.

Memang fun pergi Penang.happening giler..hee..heee.